Stijlen

Ik ben gespecialiseerd in Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek. En geef ook gitaarles in o.a. popmuziek, blues, geïmproviseerde muziek en liedbegeleiding. In alle stijlen waar ik les in geef combineer ik verschillende partijen door elkaar. Je hoort op één gitaar steeds het gehele muziekstuk .

Uitgangspunt is: vanuit ritme de mooiste manier te zoeken om klanken te combineren. Mijn leerlingen spelen vanaf het begin uit hun hoofd. Leren vanuit het ritme, muziek in eerste instantie kennen. Notenschrift en tablatuur leer je desgewenst als je het stuk dus al kan spelen. De lesmethode wordt afgestemd op – jouw persoon – jouw leerwensen – jouw muziekvoorkeur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Mijn insteek in gitaarles

Als gitaardocent bekijk ik steeds bij iedere leerling wat er qua muzikaliteit en vaardigheid op dat moment al aanwezig is. Ik speel hier gelijk op in. Bevorder en begeleid vanaf het begin de voor die leerling wat lastigere onderwerpen/handelingen/voorstellingen om zo snel mogelijk te komen tot een geheel wat in balans raakt. Dit kan ik aanbieden met gebruik van alle stijlen gitaarmuziek. Een aantal stijlen zijn te beluisteren. Deze opnamen zijn bedoeld als voorbeelden voor leerlingen. Bekijk voor deze voorbeelden mijn Soundcloud.

Voorbeelden